Eskil Norström – Rektor

Eskil har i många år varit rektor för IK Graips sommarhockeyskola.
Han har även varit instruktör på hockeygymnasiet i Tingsryd, sportchef i Tingsryds AIF och coach för Gotlands och Smålands TV-puckare samt Tingsryds J 20 och Alvesta A-lag

Som aktiv gjorde Eskil debut 1976 i Roma IF som 16-åring och avslutade 1997 i Sudrets HC som 37-åring.

Tidigare klubbar som spelare: Roma IF, Nynäshamn IF, Nacka HK och Tingsryds AIF


Dave Smith

Dave är sedan många år ansvarig fystränare för alla domare i NHL, samt ansvarig för spelarutveckling vid Canisius College i Buffalo.

Tidigare klubbar:
New York Rangers, Florida Panters, Tingsryd och Växjö.


Radko Bürger

Radko har varit tränare i IK Graips sommarhockeyskola i många år.

Radko var aktiv i Dif som ungdomsspelare och har spelat på a-lagsnivå i Väsby, Vallentuna samt Roma IF.

Som tränare har Radko varit aktiv inom främst Vallentunas ungdomsakademi.

Har även varit med i många hockeycamper i Stockholmsområdet.


Christian Karlsson

Har varit med och fostrat ett flertal elitspelare under sina 20 år som huvudansvarig instruktör på hockeygymnasiet i Tingsryd. Har varit tränare i Tingsryds juniorlag och TV-pucktränare för både Småland och Blekinge. På A-lagsnivå har Christian tränat Kallinge/Ronneby samt Diö.

Sedan 2018 är Christian anställd av Svenska Ishockeyförbundet som ishockeykonsulent för område Skåne, Blekinge och Södra Småland.

Christian gick själv på hockeygymnasiet i Örnsköldsvik och spelade då i Modo juniorlag, därefter spelade han många år i Tingsryds AIF samt ett tag i Västervik.


Johan Sjöqvist

En seriös och duktig tränare som är uppväxt i Slite och därmed har IK Graip som moderklubb. Innan tränarkarriären har Johan gått hockeygymnasiet i Skellefteå och då spelat i deras juniorlag. Som senior spelade Johan i Wisby Islanders, sedan många år i Avesta BK innan han avslutade hemma på ön med Visby/Roma.

Som tränare har Johan varit verksam i Visby/Roma i flertalet år, som juniortränare och som ass coach i A-laget. Johan har ett par säsonger som tränare för Vienna Capitals i Österrike. Just nu tränar Johan Sudrets A-lag som spelar i Divison 2.


Pierre Mocka Målvaktstränare

Pierre har lång erfarenhet som målvaktstränare. Med engagemang och kunskap är han en mycket kompetent och eftertraktad målvaktstränare.
Han har lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.

Tidigare klubbar:
Tyresö, Djurgårdens IF, Södertälje SK.


Michael Elmnert

En seriös och omtyckt tränare som är uppvuxen i Visby, moderklubben är Visby AIK. Micke spelade själv hockey upp till junioråldern där tränarkarriären tog vid. Micke har genom åren varit tränare på juniorsidan i Wisby Islanders, Follingbo Flyers och under senare tid även i Visby/Roma. Tv-pucken har Micke även varit ansvarig för, varit behjälplig på is under hockeyförbundets olika camper. Micke har varit på is under flera Sommar hockey veckor tidigare, vilket även kommer att ske i år. 

Nuvarande tränaruppdrag har Micke i IK Graip Hockey A-Lag.


Linus Fagemo

Under sin aktiva karriär så såelade Linus 11 säsonger i elitserien med lag som bl.a Frölunda, Timrå och Luleå. Han testade även på som proffs i bl.a Tyskland och Danmark. Att han dessutom har fått dra på sig landslagströjan är ju ytterligare en merit.

Som tränare de sista 10 åren har han bl.a varit tränare i Frölundas ungdomsakademi, men även på a-lagsnivå. Sedan 2018 arbetar Linus som hockeykonsulent på Svenska ishockeyförbundet.

Vi välkomnar Linus som en del av IK Graips sommarhockeyskola!


Jesper Björck

Jesper kommer vara fys.ansvarig


Oscar Holst

Presentation kommer!


Robin Olsson

Robin kommer ansvara för Knattegruppen


Robin Jacobsson

Robin kommer ansvara för Knattegruppen


Andreas Jörnefeldt

Presentation kommer!